Tuotteet

Edustamme Kaeser, Shamal, Gentilin ja Fini MedicAir - kompressoreja . Kaeser...
Tarjoamme tehokkaita ja laadukkaita ratkaisuja paineilman jälkikäsittelyyn. Niillä taataan...
Paineilmaputkisto on erittäin tärkeä osa paineilman tuottamista. Oikealla mitoituksella ja...
Kompressorihuolto huoltaa kaiken­merkkiset paineilmakompressorit....
Metalworkin valtuutettu jälleenmyyjä....
Laadukkaat CEJNin letkukelat, sekä koteloidut että avonaiset!...

Huipputuotteet harkittuihin paineilmaratkaisuihin

Paineilma-alan erikoisosaaja, porilainen Satapaine Oy palvelee valtakunnallisesti tarjoten asiakkailleen paitsi sopivimmat paineilmaratkaisut, myös parhaat laitteet ja varaosat niiden toteuttamiseen. Edustamme korkealaatuisia ja alalla tunnettuja valmistajia, joiden paineilmalaitteet ovat meille tuttuja ja joihin luotamme.

Monipuolisesta valikoimastamme löydät niin paineilmakompressorit, paineilmaputkistot, pneumatiikkatuotteet kuin paineilman jälkikäsittelyynkin tarkoitetut tuotteet. Lisäksi erinomainen kompressorien varaosavalikoima mahdollistaa nopean ja tehokkaan huoltopalvelun sitä tarvitseville asiakkaille.

Paineilmakompressorit

Valikoimastamme löytyvät ruuvikompressorit, mäntäkompressorit sekä vaunukompressorit. Edustamiamme merkkejä ovat saksalainen Kaeser sekä italialaiset Gentilin ja FiniNuair, jotka kaikki ovat laadukkaita, luotettavia ja ympäri maailmaa tunnettuja laitevalmistajia.

Tutustu paineilmakompressoreihin >>

Paineilman jälkikäsittely

Paineilmantuotossa ja sen energiatehokkuudessa voidaan saavuttaa merkittäviä etuja, kun paineilman jälkikäsittely hoidetaan kohteen ja sen asettamien vaatimusten mukaan mitoitetulla jälkikäsittelylaitteistolla. Siksi ammattilaisen suunnittelema, yksilöllisesti räätälöity ratkaisu on perusteltu. Paineilman jälkikäsittelyyn tarjoamme useita eri tuotteita, joihin kuuluvat paineilmakuivaimet, paineilmasuodattimet ja huoltolaitteet, lauhteenpoistimet, lauhteenkeräysyksiköt ja paineilmasäiliöt.

Tutustu paineilman jälkikäsittelyyn >>

Paineilmaputkistot

Paineilmaputkistojen toteutuksessa käytämme alumiinista Aignep-paineilmaputkistoa, joka on ominaisuuksiltaan markkinoiden parhaimpia. Näiden suotuisten ominaisuuksiensa ansiosta paineilmaputkisto on helppo ja nopea asentaa, mutta tarjoamme suunnitteluun ja toteutukseen myös avaimet käteen -palvelua.

Tutustu paineilmaputkistoihin >>

Kompressorien varaosat

Kompressorihuoltoomme läheisesti liittyvä varaosavalikoima on Satapaineella hyvin laaja. Varastossamme on runsas määrä useiden eri valmistajien varaosia, jotka takaavat sen, että voimme palvella huoltoasiakkaita nopeasti ja joustavasti. Huollamme kaikkien merkkien paineilmakompressorit.

Tutustu kompressorien varaosiin >>

Pneumatiikkatuotteet

Kompressorien ja niiden varaosien ohella asiakkaamme voivat hankkia meiltä tarkoituksenmukaiset pneumatiikkatuotteet. Edustamme Metalworks-valmistajaa, jonka pneumatiikkatuotteista meidän valikoimastamme löytyvät liittimet, venttiilit, sylinterit ja huoltolaitteet.

Tutustu pneumatiikkatuotteisiin >>