Paineilmakompressorit

Paineilmakompressorit

Myynti, huolto ja asennus

Painepiste Kompressorit Oy on paineilmalaitteiden myyntiin, huoltoon ja asennukseen erikoistunut osaaja. Laaja valikoima ja osaaminen takaa sen että tarjoamme sen mitä paineilmantuottamiseen tarvitset. Toimipaikkamma sijaitsee Porissa, josta palvelumme yltää yrityksille ja yksityisille kaikkialle Suomeen.

Kaeser ruuvi­kompressori

Saksalaisvalmisteiset Kaeser paineilmakompressorit edustavat markkinoiden tunnetuinta ja arvostetuinta kärkeä. Kaikki Kaeser-ruuvikompressorien yksiköt on varustettu energiaa säästävällä sigma-ruuviprofiililla, joka takaa tehokkaat, pitkäikäiset ja energiataloudelliset tuotteet. 

Kaeser-, Shamal-, Gentilin- ja Fini MedicAir-mäntä­kompressorit

Laaja valikoima laadukkaita ja nykyaikaisia mäntä­kompressoreita takaa taloudelliset paineilma­ratkaisut eri käyttötarkoituksiin. Valikoimastamme löytyvät saksalaiset Kaeser-kompressorit sekä italialaiset Gentilin- ja FiniNuair-kompressorit.

Vaunu­kompressorit

Liikutettavat rakennus­kompressorit räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan. Tarjoamme Kaeser-vaunu­kompressoreille myös täyden ylläpitopalvelun, joka sisältää huollot sekä alkuperäiset kompressorin huoltotarvikkeet ja varaosat.

Painepiste Kompressorit Oy myy, huoltaa ja asentaa paineilma­kompressorit, paineilma­järjestelmät sekä ilmakompressorit. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kaeserin kompressori­valikoimasta löytyvät kiilahihnakäyttöiset ja 1:1-suorakäytöllä...
Laaja valikoima laadukkaita ja nykyaikaisia mäntäkompressoreita takaa taloudelliset...
Saksalaiset Kaeser Mobilair -vaunu­kompressorit ovat räätälöitävissä juuri asiakkaan...
Valikoimastamme löytyy vaihteleva määrä käytettyjä paineilmalaitteita...