Paineilmakompressorit

Paineilmakompressorit

Myynti, huolto ja asennus

Satapaine Oy on paineilmalaitteiden myyntiin, huoltoon ja asennukseen erikoistunut osaaja. Laaja valikoima ja osaaminen takaa sen, että tarjoamme sen mitä paineilmantuottamiseen tarvitset.Toimipaikkamme sijaitsee Porissa, josta palvelumme yltää yrityksille ja yksityisille kaikkialle Suomeen.

Kaeser ruuvikompressori

Saksalaisvalmisteiset Kaeser paineilmakompressorit edustavat markkinoiden tunnetuinta ja arvostetuinta kärkeä. Kaikki Kaeser-ruuvikompressorien yksiköt on varustettu energiaa säästävällä sigma-ruuviprofiililla, joka takaa tehokkaat, pitkäikäiset ja energiataloudelliset tuotteet.

Kaeser-, Shamal- ja Gentilin-mäntäkompressorit

Laaja valikoima laadukkaita ja nykyaikaisia mäntäkompressoreita takaa taloudelliset paineilmaratkaisut eri käyttötarkoituksiin. Valikoimastamme löytyvät saksalaiset Kaeser-kompressorit sekä italialaiset Gentilin-kompressorit

Vaunukompressorit

Liikutettavat rakennuskompressorit räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan. Tarjoamme Kaeser-vaunukompressoreille myös täyden ylläpitopalvelun, joka sisältää huollot sekä alkuperäiset kompressorin huoltotarvikkeet ja varaosat.

Satapaine Oy myy, huoltaa ja asentaa paineilmakompressorit, paineilmajärjestelmät sekä ilmakompressorit. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

5a697679f82f392a148b456b
Kaeserin kompressorivalikoimasta löytyvät kiilahihnakäyttöiset ja 1:1-suorakäytöllä...
Laaja valikoima laadukkaita ja nykyaikaisia mäntäkompressoreita takaa taloudelliset...
Saksalaiset Kaeser Mobilair -vaunukompressorit ovat räätälöitävissä juuri asiakkaan...