Mäntäkompressorit

Laadukas kompressori myös kotikäyttöön

Valikoimastamme löytyvät laadukkaat öljyvoidellut, öljyttömät ja hiljaiset kompressorit niin kotinikkarille kuin vaativan ammattilaisen jatkuvaan käyttöön. Korkealaatuiset tuotteemme takaavat luotettavan työnteon ja ammattimaisen lopputuloksen.

Saksalaiset mäntä­kompressorit

Kaeserin nykyaikaiset mäntäkompressorit tarjoavat paineilmaratkaisut kaikkiin tarpeisiin. Valikoimastamme löytyvät laadukkaat ja tehokkaat mallit niin arkikäyttöön, vaativille ammattilaisille kuin teollisuuden eri osa-alueillekin.

Kaeser-mäntäkompressoreilla on 15 vuoden varaosien saatavuustakuu. Saatte meiltä myös alkuperäiset Kaeser-kompressorin huoltotarvikkeet ja varaosat.

Italialaiset Medic-Air ja Shamal

Shamal-kompressorit kuuluvat italialaiseen Fini-Nuair-ryhmään. Shamal-kompressorit on kehitetty vaativille ammattilaisille ja teollisuuskäyttöön. Valikoimasta löytyvät myös öljyttömän ilman tuottamiseen tarkoitetut Medic-Air ilmakompressorit, jotka soveltuvat esimerkiksi hammasklinikoille ja laboratorioihin.

Gentilin Clinic Air -paineilma­kompressorit

Hiljaiset Gentilin Clinic Air -sarjan paineilmakompressorit ovat öljyttömiä mäntäkompressoreita, jotka on suunniteltu varsinkin paineilman käyttökohteisiin, joissa vaaditaan erityistä puhtautta ja öljyttömyyttä.

Clinic Air -sarjan kompressoreissa on 3 vuoden takuu. Niihin on saatavissa myös laadukkaat äänieristysratkaisut (mallit 24 -90 litran säiliöllä).

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kaeser Kompressorit kuuluu maailman johtaviin kompressorien ja paineilmateknisten...
Shamal-kompressorit kuuluvat italialaisen Fini-Nuairin kompressori­valikoimaan....
Hiljaiset Gentilin-kompressorit ovat öljyttömiä mäntä­kompressoreita....
Hiljainen kompressori on erinomainen ratkaisu hammas­klinikoille, laboratorioihin tai...
Laadukas öljytön mäntäkompressori on erinomainen ratkaisu esimerkiksi hammasklinikoille...