Mäntäkompressorit

Laadukas kompressori myös kotikäyttöön

Valikoimastamme löytyvät laadukkaat öljyvoidellut, öljyttömät ja hiljaiset kompressorit niin kotinikkarille kuin vaativan ammattilaisen jatkuvaan käyttöön. Korkealaatuiset tuotteemme takaavat luotettavan työnteon ja ammattimaisen lopputuloksen.

Saksalaiset mäntäkompressorit

Kaeserin nykyaikaiset mäntäkompressorit tarjoavat paineilmaratkaisut kaikkiin tarpeisiin. Valikoimastamme löytyvät laadukkaat ja tehokkaat mallit niin arkikäyttöön, vaativille ammattilaisille kuin teollisuuden eri osa-alueillekin.

Kaeser-mäntäkompressoreilla on 15 vuoden varaosien saatavuustakuu. Saatte meiltä myös alkuperäiset Kaeser-kompressorin huoltotarvikkeet ja varaosat.

Italialaiset Medic-Air ja Shamal

Shamal-kompressorit kuuluvat italialaiseen Fini-Nuair-ryhmään. Shamal-kompressorit on kehitetty vaativille ammattilaisille ja teollisuuskäyttöön. Valikoimasta löytyvät myös öljyttömän ilman tuottamiseen tarkoitetut Medic-Air ilmakompressorit, jotka soveltuvat esimerkiksi hammasklinikoille ja laboratorioihin.

Gentilin Clinic Air -paineilmakompressorit

Hiljaiset Gentilin Clinic Air -sarjan paineilmakompressorit ovat öljyttömiä mäntäkompressoreita, jotka on suunniteltu varsinkinpaineilman käyttökohteisiin, joissa vaaditaan erityistä puhtautta ja öljyttömyyttä.

Clinic Air -sarjan kompressoreissa on 3 vuoden takuu. Niihin on saatavissa myös laadukkaat äänieristysratkaisut (mallit 24 -90 litran säiliöllä).

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kaeser Kompressorit kuuluu maailman johtaviin kompressorien ja paineilmateknisten...
Shamal-kompressorit kuuluvat italialaisen Fini-Nuairin kompressorivalikoimaan....
Hiljaiset Gentilin-kompressorit ovat öljyttömiä mäntäkompressoreita....
Hiljainen kompressori on erinomainen ratkaisu hammasklinikoille, laboratorioihin tai...
Laadukas öljytön mäntäkompressori on erinomainen ratkaisu esimerkiksi hammasklinikoille...
Shamal:in polttomoottorikäyttöinen mäntäkompressori...