Ruuvikompressori

Laadukkaat Kaeser ruuvikompressorit

Kaeser-ruuvikompressorit edustavat tinkimätöntä laatua sekä luotettavuutta jo vuodesta 1919. Kaeser kompressorit soveltuvat erinomaisesti tuotantoympäristöihin ja ammattikäyttöön. Toimimme Kaeser Kompressorien yhteistyökumppanina. Myymme, huollamme ja asennamme kaikki Kaeser paineilmalaitteet vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla. 

Taloudelliset kompressorit tuotanto­ympäristöön

Kompressorin huolto- ja ylläpitö ovat avainasemassa kun haetaan ratkaisua tuotannon tehokkuuden parantamiseksi. Kaeser kompressorin taloudellisuus on alansa huippua. Energiatehokkuuden parantamiseksi Kaeser on kehittänyt erityisen Sigma-ruuviprofiilin, joka tuottaa enemmän paineilmaa ja kuluttaa vähemmän energiaa. 

Kaikki Kaeser-ruuvi­kompressorien ruuviyksiköt on varustettu energiaa säästävällä roottoriprofiililla. Kullakin mallisarjalla on omaprofiili, joka takaa markkinoiden luotettavimmat ja kestävimmät ruuviyksiköt.

Taajuusmuuttajakäyttöiset ruuvi­kompressorit

Tietyissä käyttökohteissa ruuvikompressorin nopeussäätö voi olla tarkoituksenmukainen. Siksi Painepiste Kompressorit Oy:n valikoimaan kuuluvat myös taajuusmuuttaja ohjatut Kaeser ruuvikompressorit.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kaeser-ruuvikompressorit ovat erittäin korkealaatuisia. Niiden toimintavarmuus ja...
Vastaamme öljyttömän paineilman tarkkoihin vaatimuksiin erittäin laadukkailla Kaeserin...