Ruuvikompressorit

Laadukkaat Kaeser ruuvikompressorit

Kaeser-ruuvikompressorit edustavat tinkimätöntä laatua sekä luotettavuutta jo vuodesta 1919. Kaeser kompressorit soveltuvat erinomaisesti tuotantoympäristöihin ja ammattikäyttöön. Toimimme Kaeser Kompressorien yhteistyökumppanina.

Myymme, huollamme ja asennamme kaikki Kaeser paineilmalaitteet vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla.

Etsitkö mäntäkompressoreita? Katso myös Kaeser mäntäkompressorit.

Taloudelliset kompressorit tuotantoympäristöön

Kompressorin huolto- ja ylläpitö ovat avainasemassa kun haetaan ratkaisua tuotannon tehokkuuden parantamiseksi. Kaeser kompressorin taloudellisuus on alansa huippua. Energiatehokkuuden parantamiseksi Kaeser on kehittänyt erityisen Sigma-ruuviprofiilin, joka tuottaa enemmän paineilmaa ja kuluttaa vähemmän energiaa.

Kaikki Kaeser-ruuvikompressorien ruuviyksiköt on varustettu energiaa säästävällä roottoriprofiililla. Kullakin mallisarjalla on omaprofiili, joka takaa markkinoiden luotettavimmat ja kestävimmät ruuviyksiköt.

Taajuusmuuttajakäyttöiset ruuvikompressorit

Tietyissä käyttökohteissa ruuvikompressorin nopeussäätö voi olla tarkoituksenmukainen. Siksi Satapaine Oy:n valikoimaan kuuluvat myös taajuusmuuttaja ohjatut Kaeser ruuvikompressorit.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Lue lisää Kaeser ruuvikompressoreista

Kaeser-ruuvikompressorit ovat erittäin korkealaatuisia. Niiden toimintavarmuus ja energiatehokkuus on hiottu vastaamaan vaativia tarpeita.

Luotettavat ja kestävät ratkaisut

Kaeser ruuvikompressori on oikea valinta tuotantoympäristöihin ja ammattikäyttöön.

Kaeserin öljyvoideltu ruuvikompressori on saatavissa yksittäisenä kompressoriyksikkönä, tai varusteltuna paineilmakuivaimella ja paineilmasäiliöllä.

Kaeser-ruuvikompressorien etuja ovat

  • huoltoystävällinen suunnittelu,
  • hiljainen käyntiääni sekä
  • Sigma Control -ohjausjärjestelmä, joka on vakiona jokaisessa ruuvikompressorissa.

Vankkatekoinen öljyvoideltu ruuvi­kompressori

Kaeser tunnetaan luotettavuudestaan ja laadustaan, ja sen tuotteet kuuluvat markkinoiden arvostetuimpiin kompressorimalleihin. Kun etsit ratkaisua paineilmantuotantoosi, oikea vaihtoehto löytyy Kaeserin ruuvikompressorimallistosta.

Kaeserin tuotteet ovat monipuolisia ja taipuvat moniin eri käyttökohteisiin. Sen etuja ovat käyttäjä-, huolto- ja ympäristöystävällisyys. Tekniset yksityiskohdat on mietitty huolellisesti, ja toteutus on alan huippua.

Ruuviyksikkö ja Sigma-profiili säästävät energiaa

Kaeserin Sigma-profiilin ruuviyksiköt on suunniteltu siten, että jokainen Kaeser-ruuvikompressori on varustettu juuri kyseiselle kompressorimallille optimoidulla Sigma-profiililla. Siksi Sigma-profiilien optimoidut ruuvikompressorit mahdollistavat alhaisella kierrosluvulla pyöriviä ruuviyksikköjä, joiden laatu ja luotettavuus ovat alan ehdotonta kärkeä. Investointi Kaeser-ruuvikompressoriin maksaa itsensä nopeasti takaisin energiansäästön muodossa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Lue lisää Öljyttömistä ruuvikompressoreista

Vastaamme öljyttömän paineilman tarkkoihin vaatimuksiin erittäin laadukkailla Kaeserin kuivakäyvillä ruuvikompressoreilla.

Kuivakäyvä ruuvi­kompressori

Öljyttömien ruuvikompressoreiden kaksivaiheinen puristus ja laadukkaat komponentit takaavat luotettavat ja tehokkaat kompressorit aina 51 m³:iin/min saakka. Painealueet ovat 4/6/8/10 bar.

Öljytön paineilma ja edistyksellinen suodatus

Öljytön ruuvikompressori tuottaa puhdasta paineilmaa. Sitä edesauttaa kompressorin vaihteistoöljysäiliön huohottimen mikrosuodatin, joka estää öljypitoisen ilman imemisen. Tämä on tärkeä yksityiskohta, jolla varmistetaan paineilman laadun säilyminen. Toimitamme myös muuhun paineilman jälkikäsittelyyn tehokkaat ratkaisut, kuten paineilmakuivaimet ja lauhteenpoistimet.

Puhdasta paine­ilmaa alhaisilla kustannuksilla

Öljytön paineilma ei aina vaadi öljytöntä kompressoria. Paineilmasta saadaan öljytöntä myös laadukkaan suodatuksen ansiosta. Kaeser Filter -suodattimet ovat avainasemassa, kun paineilma halutaan puhdistaa ISO 8573-1 -standardin mukaisia laatuluokkia vastaavasti.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

5a6977562ad5c251568b4567
Kuivan puristuksen uusi ulottuvuus.... Lue lisää ›
Öljyttömän paineilman tuottaminen ei aina vaadi öljytöntä kompressoria.... Lue lisää ›