PAINEILMAKOMPRESSORIT

Satapaine Oy on paineilmalaitteiden myyntiin, huoltoon ja asennukseen erikoistunut osaaja. Laaja valikoima ja osaaminen takaa sen, että tarjoamme sen mitä paineilmantuottamiseen tarvitset.

-

Paineilmakompressorit

Myynti, huolto ja asennus
Satapaine Oy on paineilmalaitteiden myyntiin, huoltoon ja asennukseen erikoistunut osaaja. Laaja valikoima ja osaaminen takaa sen, että tarjoamme sen mitä paineilmantuottamiseen tarvitset. Toimipaikkamme sijaitsee Porissa, josta palvelumme yltää yrityksille ja yksityisille kaikkialle Suomeen. Laaja valikoima laadukkaita ja nykyaikaisia mäntäkompressoreita takaa taloudelliset paineilmaratkaisut eri käyttötarkoituksiin.

Kaeser ruuvikompressorit
Saksalaisvalmisteiset Kaeser paineilmakompressorit edustavat markkinoiden tunnetuinta ja arvostetuinta kärkeä. Kaikki Kaeser-ruuvikompressorien yksiköt on varustettu energiaa säästävällä sigma-ruuviprofiililla, joka takaa tehokkaat, pitkäikäiset ja energiataloudelliset tuotteet.

Kaeser mäntäkompressorit
Kaeserin nykyaikaiset mäntäkompressorit tarjoavat paineilmaratkaisut kaikkiin tarpeisiin. Valikoimastamme löytyvät laadukkaat ja tehokkaat mallit niin arkikäyttöön, vaativille ammattilaisille kuin teollisuuden eri osa-alueillekin.

Kaeser vaunukompressorit
Liikutettavat rakennuskompressorit räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan. Tarjoamme Kaeser-vaunukompressoreille myös täyden ylläpitopalvelun, joka sisältää huollot sekä alkuperäiset kompressorin huoltotarvikkeet ja varaosat.

Satapaine Oy myy, huoltaa ja asentaa paineilmakompressorit, paineilmajärjestelmät sekä ilmakompressorit. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

KAESER SX-SARJA

KAESER SM-SARJA

SMart on saavuttanut tason 6 Uuden SM-sarjan sisällä loistaa uusi, suuremman kierrostilavuuden omaava ja selvästi tehokkaampi SIGMA 06...

KAESER SK-SARJA

Alhainen energiankulutus Koneen taloudellisuus on luettavissa sen elinkaarikustannuksista. Kompressorien kohdalla suurin yksittäinen kustannustekijä...

Kaeser i.Comp 3

I.Comp-kompressorin avulla käytettävissä on aina joustavasti öljytöntä paineilmaa! Käsityöammattien tarpeisiin Projektista ja työmaasta riippumatta...