PAINEILMAKOMPRESSORIT

Satapaine Oy on paineilmalaitteiden myyntiin, huoltoon ja asennukseen erikoistunut osaaja. Laaja valikoima ja osaaminen takaa sen, että tarjoamme sen mitä paineilmantuottamiseen tarvitset.

-

Paineilmakompressorit

Myynti, huolto ja asennus
Satapaine Oy on paineilmalaitteiden myyntiin, huoltoon ja asennukseen erikoistunut osaaja. Laaja valikoima ja osaaminen takaa sen, että tarjoamme sen mitä paineilmantuottamiseen tarvitset. Toimipaikkamme sijaitsee Porissa, josta palvelumme yltää yrityksille ja yksityisille kaikkialle Suomeen. Laaja valikoima laadukkaita ja nykyaikaisia mäntäkompressoreita takaa taloudelliset paineilmaratkaisut eri käyttötarkoituksiin.

Kaeser ruuvikompressorit
Saksalaisvalmisteiset Kaeser paineilmakompressorit edustavat markkinoiden tunnetuinta ja arvostetuinta kärkeä. Kaikki Kaeser-ruuvikompressorien yksiköt on varustettu energiaa säästävällä sigma-ruuviprofiililla, joka takaa tehokkaat, pitkäikäiset ja energiataloudelliset tuotteet.

Kaeser mäntäkompressorit
Kaeserin nykyaikaiset mäntäkompressorit tarjoavat paineilmaratkaisut kaikkiin tarpeisiin. Valikoimastamme löytyvät laadukkaat ja tehokkaat mallit niin arkikäyttöön, vaativille ammattilaisille kuin teollisuuden eri osa-alueillekin.

Kaeser vaunukompressorit
Liikutettavat rakennuskompressorit räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan. Tarjoamme Kaeser-vaunukompressoreille myös täyden ylläpitopalvelun, joka sisältää huollot sekä alkuperäiset kompressorin huoltotarvikkeet ja varaosat.

Satapaine Oy myy, huoltaa ja asentaa paineilmakompressorit, paineilmajärjestelmät sekä ilmakompressorit. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

KAESER SX-SARJA

SX – pieni mutta tehokas Myös pienemmiltä kompressoreilta odotetaan toimintavarmuutta ja tehokkuutta. SX-ruuvikompressorit vastaavat erinomaisesti...

KAESER SM-SARJA

KAESER SK-SARJA

Kaeser i.Comp 3

I.Comp-kompressorin avulla käytettävissä on aina joustavasti öljytöntä paineilmaa! Käsityöammattien tarpeisiin Projektista ja työmaasta riippumatta...