Paineilmasäiliöt

Paineilmasäiliöt
Paineilmasäiliöt 5-10000 litraa

Paineilmasäiliö toimii paineilman varastona ja paineilman tasaajana paineilmajärjestelmissä. Paineilmasäiliö mahdollistaa kompressorin joustavan energiaa säästävämmän käynnin. Oikealla paineilmasäiliön mitoituksella saavutetaan merkittäviä energiansäästöjä kun paineilmakompressorin toiminta saadaan optimaaliselle tasolle. Autamme mielellämme mitoittamaan käyttöönne oikean paineilmasäiliön koon ja tyypin.

Valikoimastamme löytyvät:

  • Pysty- ja vaakamalliset paineilmasäiliöt
  • Tilavuudet: 5-10000 litraa
  • Käyttöpaine: 11, 16, 43 ja -1bar alipaineelle soveltuvat säiliöt
  • Materiaalit: Maalattu, Galvanoitu, HST ja RST(AISI304/316)

Varastotuotteina olevat galvanoidut 90-900ltr/11bar paineilmasäiliöt toimitetaan täysin asennusvalmiina. Paineilmasäiliöt sisältävät täyden varustelusarjan sekä dokumennoinnin. Galvanoidut paineilmasäiliömme ovat AD-2000 standardin mukaan toteutettuja vankkatekoisia paineilmasäiliöitä. Niille taataan jopa 5-vuoden tarkistusväli. Tarkistusväli määräytyy käytettävän paineen ja tilavuuden mukaan. Jos säiliö ylittää 3000ltr 1bar ylipaineessa niin se säiliö vaatii rekisteröinnin ja säännöllisen tarkistuksen. (normaalisti 4-vuotta)

5-270ltr/11bar maalatut paineilmasäiliömme toimitetaan myös täysin asennusvalmiina. Maalatut paineilmasäiliömme ovat 97/23/EC directiivin alaisesti toteutettuja. Toimitamme säiliöt varusteltuina ja dokumentoituina.

Kysy tarvitsemastasi paineilmasäiliöstä helposti yhteydenottokaavakkeemme avulla. Voit pyytää tarjouksen myös suoraan sähköpostitse.