SATAPAINE OY PÄHKINÄNKUORESSA

Satapaine Oy on paineilman erikoisosaaja, jonka palveluihin kuuluvat paineilmalaitteiden myynti, huolto ja kunnossapito. Toimitilat sijaitsevat Porissa, mistä toimialue ulottuu koko Suomeen. Yritys toimittaa paineilmatekniset ratkaisut niin teollisuuden kuin yksityisenkin käyttäjän tarpeisiin.

-

Ammattitaitoa jo vuodesta 2013

Satapaine Oy on palvellut asiakkaitaan vuodesta 2013 lähtien. Olemme paineilmajärjestelmiin erikoistunut yritys, jolla on vankka kokemus paineilmalaitteiden asennuksista ja huolloista. Yrityksemme tärkeimmät arvot nivoutuvat haluun tarjota asiakkaillemme korkeatasoisia paineilmateknisiä ratkaisuja. 

Satapaineen arvot toimivat kompassina jokapäiväisessä tekemisessämme

Ammattitaitoinen, yhteistyö ja kumppani. Arvomme kulminoituvat kolmeen edelliseen yksinkertaiseen sanaan, jotka kuitenkin pitävät sisällään paljon.
Arvomme näkyvät sekä asiakkaillemme että yhteistyökumppaneillemme, mutta ohjaavat meitä myös yrityksessämme sisäisesti.

Miten tuomme arvomme toimintaamme asiakkaiden kanssa

  • Etsimme asiakkaalle parhaan ratkaisun

  • Tuomme asiakkaallemme selviä tuloksia

  • Toimimme ekosysteemiä kehittäen
     

Miten toteutamme arvojamme yrityksen sisällä

  • Mahdollistamme kompetenssikehityksen

  • Tiimipelaaminen ja yhteiset tavoitteet

  • Tuomme lisäarvoa läpi arvoketjun

Visiomme
Satapaine on toimialansa preferoitu ratkaisutoimittaja.

Tavoitteemme
Satapaine Oy:n ideologia on olla asiakkaan luotettava paineilmajärjestelmien erikoisosaaja ja kumppani. Olemme Satakunnan alueen suurin toimija alallamme.

Yrityksemme kasvutavoitteet sekä niiden mahdollistajat on luotu neljän liiketoiminnallisen osa-alueen ympärille: tarjonta, asiakkaat (arvoketju), myynti & markkinointi sekä tukitoimiin (operatiivinen kehitys). Pyrimme laajentamaan palvelutarjontaamme, kasvattamaan avainasiakaskuntaa sekä laajentamaan arvoketjua uusilla toimialakumppanuuksilla vuosina 2021–2023.