-

CEJN

CEJN paineilmalle tarkoitetut avoletkukelat ja koteloidut letkukelat. Myös turvapikaliittimet eri kokoisina.

CEJNin koteloidut letkukelat paineilmalle
CEJNin letkukelojen suunnittelussa on huomioitu turvallisuusnäkökohdat, ne ovat kestäviä ja suorituskykyisiä.
Patentoidun ratkaisun ansiosta keloilla on hyvät virtausarvot ja esteetön virtaus. Näin saadaan asiakkaan työkaluihin maksimaalinen voima, mikä säästää energiaa ja aikaa. Hallittu takaisinkelaustoiminto, letkun ohjautuvuus, PUR-letku, pehmeä pysäytyspallo sekä letkun taipumisen estävä ominaisuus ovat tämän, markkinoiden parhaan letkukelan ominaisuuksia.
Kelaa voi kääntää 180 astetta, jolloin käyttäjän on helppo liikkua ympäristössä. Letkun hallittu palautus luo turvallisuutta ja helppoutta työskentelyyn. Tarvittaessa letkun vaihto on helppo toimenpide kelan nerokkaan rakenteen ansiosta.
CE-merkintä noudattaa standardia 2006/42/EC.

CEJNin avokelat paineilmalle
CEJNin avokelamallisto on suunniteltu turvallisuusnäkökohdat huomioiden. Kelan kestävät laidat on varustettu pyöreillä kulmilla, jolloin kelan käsittely on turvallista ja eikä letkulle aiheudu vahinkoa.
Letku kelautuu takaisin turvallisesti ja hallitusti sisäänrakennetun mekanismin ansiosta. Avokeloja on saatavana pidemmillä sekä suuremmilla halkaisijoilla varustetuilla letkuilla kestävän rungon ja pienikokoisen, hyvävirtauksisen nivelliittimen ansiosta.
Nivelliitin on asennettu akselin ulkopuolelle helpottamaan asennusta ja huoltoa. Kestävä teräs on viimeistelty jauhemaalilla, joten kela sopii kovaan käyttöön haastavissa kohteissa. Turvallisuutta ja helppokäyttöisyyttä lisää tehtaalla säädetty suojattu jousikotelo. Hallittavuutta lisää ainutlaatuinen akseli kaksinkertaisella tuella varustettuna.
Ruostumattomasta teräksestä valmistettuja letkukeloja on myös saatavana tilauksesta.

CEJNin paineilmaliittimet edustavat alan ehdotonta kärkeä
CEJN-paineilmaliittimet ovat erinomainen valinta eri teollisuudenalojen vaativiin tarpeisiin. Vuosikymmenestä toiseen CEJN on kehittänyt paineilmaliittimiään koko ajan paremmiksi niin laadun, kustannustehokkuuden kuin turvallisuudenkin suhteen.
Paineilmajärjestelmissä hyvillä virtausarvoilla ja mahdollisimman pienillä painehäviöillä saavutetaan tuntuvia kustannussäästöjä. Pienikin vuoto paineilmajärjestelmässä voi aiheuttaa yritykselle vuodessa useiden satojen eurojen kustannukset. CEJNin laadukkaat paineilmaliittimet ovat vuotamattomia ja kestäviä, jolloin paineilmajärjestelmän toiminta on optimaalista ja tehokasta.