-

AIRBOX / AIRBOX CENTER-LAITTEISTOT

Kompaktit, öljyttömästi puristavat AIRBOX / AIRBOX CENTER-laitteistot.

Taloudellinen kompressori ympärivuorokautiseen käyttöön
Korkealaatuiset IE2-sähkömoottorit, joiden hyötysuhde on erityisen korkea, pienentävät hukkaenergian määrää perinteisiin moottoreihin verrattuna keskimäärin 40 %. Tämä alentaa tuntuvasti sähkönkulutusta. Hyvän hyötysuhteen ansiosta myös käyttölämpötila pysyy huomattavasti alhaisempana. Tämä puolestaan parantaa käyttövarmuutta.

Tehokkailla Quadro- ja Dual-säädöillä toimiva SIGMA CONTROL basic -ohjaus takaa laitteiston luotettavan ja taloudellisen käynnin. AIRBOX- ja AIRBOX CENTER -laitteistot on helppo integroida nykyaikaisiin paineilmatuotannon pääohjausjärjestelmiin.

AIRBOX- ja AIRBOX CENTER -laitteistoja voidaan käyttää 100-prosenttisella käyttöasteella jopa 30 °C:n ympäristölämpötilaan saakka.

Uudenlainen jäähdytysilmavirtaus mahdollistaa optimaalisen äänieristyksen ja entistä paremman jäähdytyksen. AIRBOXin ja AIRBOX CENTERin käyntiääni on paitsi alhainen myös miellyttävä.

Airbox Center
Integroidulla paineilmakuivaimella ja -säiliöllä varustettu AIRBOX CENTER muodostaa kompaktin paineilma-aseman. Suurin osa lauhteesta poistuu paineilmasta jo sisäpuolelta pinnoitetussa säiliössä. Tämän jälkeen paineilma kuivataan laitteistoon integroidussa jäähdytyskuivaimessa +5 °C:n painekastepisteeseen. Jäähdytyskuivain on varustettu energiaa säästävällä säädöllä, joka jatkuvakäyntisiin järjestelmiin verrattuna kuluttaa huomattavasti vähemmän sähköä.

  • Sarja: AIRBOX / AIRBOX CENTER 
  • Tuotto: 0,25–0,90 m³/min 
  • Moottorin teho: 2,2–7,5 kW 
  • Paine: 7/10/12,5 bar(g)