-

Kaeser i.Comp 3

I.Comp-kompressorin avulla käytettävissä on aina joustavasti öljytöntä paineilmaa!
Käsityöammattien tarpeisiin Projektista ja työmaasta riippumatta – i.Comp on luotettava kumppani kohteeseen kuin kohteeseen. I.Comp-kompressorin avulla käytettävissä on aina joustavasti öljytöntä paineilmaa.
Tämä pieni monitaituri on alhaisen painonsa ja tilaa säästävän, kompaktin muotoilunsa ansiosta helppo ottaa mukaan minne vain.

Nerokas ratkaisu lisää tehokkuutta
Puristettava ilma imetään i.Comp 3 -kompressoreissa männänpohjan kautta. Tämä rakenteellinen oivallus mahdollistaa läpimitaltaan selvästi suurempien venttiilien käytön. Tuloksena on erinomainen täyttöaste ja erittäin alhainen puristuksen loppulämpötila sylinterissä. Nämä ominaisuudet takaavat tehokkuuden ja pitkän käyttöiän.

I.Comp Control
I.Comp Control on kehitetty nimenomaan näitä hieman erilaisia mäntäkompressoreita varten. Integroitu säätö rekisteröi todellisen paineen signaalin ja mukauttaa kompressorin kierrosluvun täsmälleen vaaditun paineen mukaiseksi. Vaadittu paine voidaan vaivattomasti asettaa tarkasti ohjauksen nuolinäppäimien avulla. Lähestyvästä huoltotarpeesta tulee ilmoitus näytölle. Selkeiden symbolien ansiosta i.Comp Controlin käyttö on helppoa ja intuitiivista.

 

 • vakaa paine maks. 11 bar
 • tilavuusvirta maks. 160 l/min

Edut:

 • Ei paineilmasäiliötä
  Nopeussäädetyn moottorin ansiosta paineilmasäiliö ei ole tarpeen.
 • Öljytön paineilma
  Öljyvapaan puristusjärjestelmän ansiosta öljytason tarkastus ja öljynvaihto jäävät pois.
 • Vakaa paine
  Kompressori käynnistyy vaivatta jopa 150 metriä pitkän syöttökaapelin päässä ja toimittaa vakaata maks. 11 baarin painetta.