-

KAESER ASK-SARJA

Enemmän paineilmaa samalla rahalla
ASK-ruuvikompressorit ovat tehokkuudeltaan oman luokkansa parhaimmistoa – kiitos edelleen kehitetyn, alhaisilla kierrosluvuilla toimivan ruuviyksikön, jossa on optimoitu SIGMA-profiili. Aikaisempiin malleihin verrattuna koneiden tuotto on jopa 16 % suurempi.

Alhainen energiankulutus
Koneen taloudellisuus on luettavissa sen elinkaarikustannuksista. Kompressorien kohdalla suurin yksittäinen kustannustekijä ovat energiakustannukset.
Sen vuoksi Kaeser on ASK-mallien kohdalla panostanut erityisesti niiden energiatehokkuuteen. Lähtökohdan tälle luo optimoitu ruuviyksikkö, jonka roottoreissa on energiaa säästävä SIGMA-profiili. Energiaa säästävään käyntiin vaikuttavat tämän lisäksi Premium Efficiency -moottorit (IE3), SIGMA CONTROL 2 -ohjaus sekä tehokas, energiaa säästävä jäähdytysjärjestelmä.

Miksi lämmön talteenotto?
Oikeastaan kysymyksen pitäisi kuulua "Miksi ei?", sillä jokainen ruuvikompressori muuttaa siihen johdetun käyttöenergian 100-prosenttisesti lämpöenergiaksi. Tästä energiasta jopa 96 % voidaan hyödyntää esimerkiksi lämmityksessä. Primäärienergian tarve pienenee ja kokonaisenergiatase paranee huomattavasti.

Optiot
Kaeser ASK-sarja on saatavilla myös jäähdytyskuivaimella varustettuna, taajuusmuuttajakäyttöisenä tai molemmilla edellämainituilla optioilla.

  • Teho 15,5 - 22 kW
  • Painealueet 5,5 - 15 bar
  • Tuotto 0,79 - 4,65 m3/min
  • ASK-ruuvikompressorit ovat tehokkuudeltaan oman luokkansa parhaimmistoa. Aikaisempiin malleihin verrattuna tuotto on jopa 16% suurempi
  • ASK-mallit ovat luotu pohjalle, jonka tuloksena on tehty erittäin laadukas ja energiatehokas yksikkö
  • ASK-mallisto saatavilla jäähdytyskuivaimella ja/tai taajuusmuuttajakäytöllä
  • Sigma Control 2 -ohjausjärjestelmä (Suomenkielinen)